Тестени
Месни
Десерти
Салати
Супи
Картофи
Яйца
Риба
Гарнитури
• Общи
Празници
Грамажи
Съвети
Любопитно
Интересно
Зимнина
Плодове
 Зеленчуци
 Подправки




    Почистване на петна от кафе - прави се разтвор от течен сапун , малко
    прах за пране , вода и спирт .

    Лукът - се обелва и се поставя във вода преди да бъде нарязан , така после
     няма да пари при рязане .

    Бланширане - често срещано при зеленчуците , представлява топлинна обработка
     при , която вид зеленчук се поставя във гореща вода и след това в студена .
   
    Водна баня - съдът в който , е ястието се поставя в друг съд със гореща вода .
 
    Задушаване - това е топлиина обработка на ястие , която се осъществява под капак .

    Мариноване - чрез мариноването продуктите омекват и поемат аромат .

    Застройка - използва се за сгъстяване на супи .

    Тункване - обвиване на вид десерт със шоколад .







|
 Рецепти | Предложи рецепта | Форум | Празници | Съвети | Любопитно | ИнтересноДиети | Зимнина | Снимки | Банери | Контакти |

Приятели :
 
| www.BGVakancia.com | Вино от Avex Wines ! Вина - Франция,Испания,Италия! | Магазин Куката | Национален Форум Осиновяване |
|
 Порталът на Ловният и Риболовният свят | Готини обувки за стилни хораFree CSS Template | Интернет магазин Пумпал
| Оръжия, постилети, револвери, ножове от АйЕсДи България ООД | Сео Оптимизация | Палми - Всичко за палмите |



Copyright © 2009-2011 www.bgrecepti.free.bg All Rights Reserved